Missouri Attorney General Reports August 18, 1978 (Opinion No. 19-78 (1978))
Also known as
United States · · · 18-08-1978
Dear Mr. Brown: This opinion is issued in response to your request concerning the following question: "Will a licensed nurse employed in Community Health Nursing violate 335.016(7) and (8) (c), RSMo Supp. 1976, if he/she carries out orders for home health care prescribed by an out-of-state physician?" Section 335.016(7), RSMo Supp.
Read the full text
This document is published by courtlistener.com.
Moonlit adds the citation network, article-level links and cross-references, which are available to search for free.
Sign in to Moonlit