Louisiana Attorney General Reports March 16, 1998 (Opinion Number)
Also known as
United States · · · 16-03-1998
Dear Judge Johnston: This office is in receipt of your opinion request in which you ask various questions regarding a justice of the peace or constable carrying a weapon. You ask for information on the Council on Peace Officer Standards and Training and ask if there is a penalty if a justice of the peace or constable conceals a handgun without being certified. LSA-R.S. 14:95 states: § 95.
Read the full text
This document is published by courtlistener.com.
Moonlit adds the citation network, article-level links and cross-references, which are available to search for free.
Sign in to Moonlit